خدمات بخش عمومی

سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر

سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر

یکی از سنت های قدیمی رایج در بانوان، سوراخ کردن گوش می باشد. این رسم، از گذشته تا به امروز دستخوش تغییراتی شده است، که در ادامه ی این مطلب، بیشتر به آن ها می پردازیم و هشدارهای ایمنی این کار را برای شما بیان می کنیم. از این روی، اگر قصد دارید گوش فرزند خود را سوراخ نمایید؛ همراه ما باشید.

 

بهترین زمان سوراخ کردن گوش کودکان

سوراخ کردن گوش کودکان ، همواره ریسک بروز عفونت را در پی خواهد داشت. چرا که، ایجاد یک حفره در پوست، می تواند راهی برای ورود باکتری ها باشد. در عین حال، تا پیش از ۶ ماهگی هنوز سیستم ایمنی بدن کودکان ضعیف می باشد و بهتر است بعد از این سن، اقدام به سوراخ کردن گوش فرزند خود نمایید.

البته، نکته دیگری که حائز اهمیت می باشد، این است که بسیاری از روانشناسان معتقدند، والدین کودک می بایست صبر کنند، تا کودک بزرگ شود و ابتدا نظر او را در این رابطه بپرسند. سپس، اگر فرزندشان مایل بود، این کار را انجام دهند. چه بسا، در سنین پایین، کودک به صورت غیر ارادی به گوش های خود دست می زند و ممکن است گوشواره را کشیده و به خود آسیب برساند.

 

 

برای ثبت نوبت کلیک کنید

 

 

 

شیوه سوراخ کردن گوش

در قدیم، با استفاده از سوزن و در منزل اقدام به سوراخ کردن گوش کودکان می کردند. اما، امروزه این روش به دلیل خطراتی که در پی دارد، منسوخ شده است و برای انجام پیرسینگ گوش، افراد نزد پزشک مراجعه می نمایند. پزشکان، برای انجام این کار، بسته به درخواست بیمار بعد از بی حسی گوش و یا بدون بی حسی، توسط ابزاری تحت عنوان تفنگِ گوش سوراخ کن، سوزنی را داخل نرمه گوش وارد می کنند و سپس حفره را با یک گوشواره میخی پر می کنند.

 

 

سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر

قبل از سن ۶ ماهگی، سوراخ کردن گوش کودکان توصیه نمی شود.

 

 

 

هشدارهای ایمنی برای سوراخ کردن گوش

همانطور که پیش تر گفتیم، رسم سوراخ کردن گوش از سال های بسیار دور رواج یافته است. اما، این مسئله نباید باعث شود که این کار را امری ساده و بی اهمیت تصور کنیم. قبل از ایجاد سوراخ در گوشِ خود و یا فرزندتان، توصیه می شود هشدارهای زیر را با دقت مطالعه نمایید:

ابتدا، می بایست یک مرکز معتبر را برای سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر بیابید. پیشنهاد ما درمانگاه شبانه روزی شهرآرا می باشد . پرسنل و پزشکان درمانگاه شبانه روزی شهرآرا ، با تجربه نزدیک به سی سال فعالیت در نحوه صحیح برخورد با خردسالان شما را در این فرایند همراهی می کنند  .

درد ناشی از سوراخ کردن گوش، یک درد لحظه ای و گذرا می باشد. بنابراین، به طور عمده از سر کننده برای این کار استفاده نمی شود. اما، در این رابطه می توانید با پزشک مربوطه نیز مشورت نمایید.

 

 

 

برای ثبت نوبت کلیک کنید

 

 

 

از آنجایی که احتمال این وجود دارد که کودک همواره دست خود را به گوش خود بزند؛ احتمال ایجاد عفونت نیز، افزایش می یابد. از این روی، می بایست به موقع از داروها و درمان های موضعی توصیه شده توسط پزشک، بهره ببرید.

در صورتی که، گوش کودک شما نسبت به فلز گوشواره حساسیت بروز داد؛ توصیه می شود از گوشواره طلای حلقه ای استفاده نمایید. البته حلقه ی گوشواره نباید به اندازه ای بزرگ باشد که انگشت فرزندتان در آن گیر کند.

به طور معمول، توصیه می شود بعد از سوراخ کردن گوش، تا ۶ هفته گوشواره ها را از گوش خارج نکنید. اما، در صورتی که در این مدت التهاب و قرمزی گوش کاهش نیافت، حتما با پزشک مربوطه مشورت به عمل آورید.

 

 

سوراخ کردن گوش کودکان در شاهین شهر

بعد از سوراخ کردن گوش، می بایست توصیه های مراقبتی پزشکان را جدی بگیرید.

 

 

 

کدام قسمت گوش کودک را سوراخ کنیم؟

بهترین قسمت گوش برای نصب گوشواره، بخش پایینی گوش و یا به عبارتی، نرمه می باشد. این قسمت، کمترین درد را داشته و دوره بهبود سریعی دارد. در نتیجه، توصیه می شود والدین در سنین خردسالیِ کودک، تنها همین قسمت از گوش را سوراخ نموده و از ایجاد سوراخ های دیگر، به خصوص در بخش های غضروفی گوش خودداری نمایند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۴ میانگین: ۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *