بیماری ها

کاهش علائم بیماری آرتروز

کاهش علائم بیماری آرتروز
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

عوامل موثر بر کاهش علائم بیماری آرتروز

امروزه یکی از شایع ترین و شدیدترین بیماری هایی که مفاصل را درگیر می کند، آرتریت روماتوئید (التهاب مزمن مفاصل) است. علائم بیماری آرتروز  شامل التهاب و تحت تاثیر قرار گرفتن مفاصل مچ پا، زانوها و دست ها می باشد. آرتریت روماتوئید افراد در هر سنی را تحت تاثیر قرار می دهد، اما اغلب افراد بالای ۳۰ سال را تحت تاثیر قرار می دهد. این بیماری اغلب زنان را درگیر می کند.

 

 

کاهش درد آرتروز کمر

کاهش علائم بیماری آرتروز

 

 

 

داروهای مدرن علائم بیماری آرتروز را کاهش می دهند، علائم ناخوشایند را تسکین می دهند و از عوارض جلوگیری می کنند. داروها در دو نوع وجود دارند: اولی التهاب را تسکین می دهد و درد را کاهش می دهد. دومی واکنش های ایمنی را سرکوب می کند و در نتیجه با خود بیماری مبارزه می کند. شما مجبور خواهید بود همه این داروها را برای مدت بسیار طولانی، شاید حتی در کل زندگی خود مصرف کنید. درمان مناسب می تواند منجر به بهبودی طولانی مدت و حتی گاهی بهبودی کامل شود.

عوامل موثر در بروز بیماری آرتریت روماتوئید

آنچه به طور قطع شناخته شده است این است که محرک شروع بیماری، شکست در سیستم ایمنی است. عوامل موثر در بیماری آرتروز می تواند شامل هیپوترمی، استرس، عفونت و آسیب های مفصلی باشد.همچنین ARVI، آنفولانزا و ورم لوزه ها می توانند عوارضی بر روی مفاصل ایجاد کنند و باعث ایجاد آرتریت روماتوئید شوند.

به سختی می توان علائم بیماری آرتروز را با سایر بیماری های مفصلی اشتباه گرفت. این بیماری با تورم و درد در مفاصل شروع می شود. یکی از ویژگی های بارز بیماری آرتروز این است که مفاصل به طور متقارن تحت تاثیر قرار می گیرند. یعنی اگر مفصل دست راست ملتهب باشد، احتمال وجود التهاب در دست چپ بیشتر است.

 

 

کاهش درد آرتروز زانو

عوامل موثر در بروز علائم بیماری آرتروز

 

 

 

علاوه بر این، التهاب مداوم از دیگر علائم بیماری آرتروز است – تورم و درد می تواند از چند ماه تا چند سال ادامه یابد.

درد بیماری آرتروز در نیمه دوم شب و صبح تشدید می شود و تا عصر درد کاهش می یابد یا به طور کامل از بین می رود. در صبح، در مرحله اولیه بیماری، درد ممکن است پس از گرم کردن مفصل از بین برود.

علائم بیماری آرتروز ذکر شده در بالا در بیماران مبتلا به آرتروز ممکن است با احساس ضعف، مختل شدن خواب و اشتها، افزایش متوسط دمای بدن(تا ۳۷.۲-۳۸ درجه سانتیگراد) و لرز همراه باشد. گاهی اوقات بیماران دچار کاهش وزن شدیدی شوند.

 

روند بیماری آرتریت روماتوئید

علائم بیماری آرتروز با پیشرفت بیماری، منجر به تغییر شکل دائمی انگشتان و دست ها می شوند. تحرک مفاصل مچ به شدت کاهش می یابد، بازوها به سختی خم می شوند. این علائم با افزایش فعالیت بیماری افزایش می یابد.

علاوه بر التهاب مفاصل، مفاصل مهره ای گاهی اوقات در فرآیند پاتولوژیک درگیر می شوند. اغلب ستون فقرات گردنی ملتهب می شوند. بیمار درد در ناحیه گردن و زیر سر را تجربه می کند. درمان چنین بیمارانی با ماساژ یا گرم کردن یک اشتباه جدی است. همه اینها فقط منجر به تشدید بیماری می شود.

آرتریت روماتوئید توسط روماتولوژیست درمان می شود. فقط او می تواند آرتریت روماتوئید را از سایر بیماری های مفصلی تشخیص دهد. ویزیت پزشک به هیچ عنوان نباید به تعویق بیفتد. پزشک به شما دستور می دهد که آزمایش خون، اشعه ایکس، سونوگرافی یا ام آر آی مفاصل را انجام دهید.

متأسفانه هیچ قرصی وجود ندارد که بتواند بیماران را برای همیشه از علائم بیماری آرتروز خلاص کند. اما، در هر صورت، این بیماری قابل درمان است.

 

 

 

برای ثبت نوبت کلیک کنید

 

 

 

ترکیبات موثر برای حفظ سلامت مفاصل

هنگامی که علائم بیماری آرتروز بروز می کنند و مفاصل شما سفت و ملتهب می شوند، انجام هر کاری می تواند دردناک باشد. گاهی اوقات درد موقتی است، مانند دردی که ممکن است بعد از یک روز طولانی پشت میز خود احساس کنید. اما برای میلیون ها نفر مبتلا به آرتریت، درد مفاصل یک بیماری مزمن است که نیاز به درمان دارد. برای برخی، داروهای بدون نسخه با کاهش درد و کاهش التهاب باعث تسکین می شوند. اما استفاده طولانی مدت از این مسکن ها می تواند منجر به عوارض ناخوشایندی شود. به همین دلیل است که بسیاری از پزشکان پیشنهاد می کنند راه های دیگری را برای تسکین درد بررسی کنند. به عنوان مثال، خوردن یک رژیم غذایی متعادل و غنی از غذاهای ضد التهاب، تمرینات قدرتی و حفظ وزن سالم. علاوه بر تغییر سبک زندگی، توصیه می کنیم برای بهبود سلامت مفاصل خود به مکمل های غذایی روی آورید. استفاده از آنها به فعال کردن فرآیندهای بازسازی بافت غضروف کمک می کند.

 

 

تغذیه مناسب برای آرتروز

ترکیبات موثر برای حفظ سلامت مفاصل

 

 

 

 ۱. اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ به مبارزه با رفع علائم بیماری آرتروز کمک می کنند. به عنوان یک امتیاز اضافی، آنها برای سلامت قلب نیز مفید هستند. کاهش التهاب کلید مدیریت درد است. امگا ۳ ممکن است به ویژه برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید، آرتریت التهابی که باعث تورم مفاصل می شود، مفید باشد.

در محیط طبیعی آن در: ماهی های چرب (سالمون، تن، ساردین، ماهی خال مخالی و شاه ماهی)، گردو یافت می شود.

 ۲. نقش ویتامین D3 در درمان آرتریت روماتوئید

ویتامین D3 با کلسیم همراه است – بدن شما برای جذب مناسب کلسیم از غذا به ویتامین D3 نیاز دارد. بدن ما وقتی در معرض نور خورشید قرار می گیرد ویتامین D تولید می کند، اما نور زیاد خورشید در عین حال پوست ما را در معرض اشعه ماوراء بنفش بیش از حد قرار می دهد که می تواند منجر به سرطان پوست شود. به همین دلیل است که توصیه می شود ویتامین D را از غذا یا مکمل دریافت کنید.

به طور طبیعی در: ماهی های چرب (سالمون، تن، ساردین، ماهی خال مخالی و شاه ماهی)، آب پرتقال غنی شده یافت می شود. زرده تخم مرغ.

 ۳. ویتامین C

ویتامین C برای کاهش خطر آرتریت التهابی و حفظ سلامت مفاصل مفید است. نکته کلیدی این است که مقدار مناسب را دریافت کنید – نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. مصرف روزانه توصیه شده ویتامین C برای زنان ۷۵ میلی گرم و برای مردان ۹۰ میلی گرم است.

در محیط طبیعی در: پرتقال، گریپ فروت، لیموترش، توت فرنگی، انبه، آناناس، فلفل دلمه ای یافت می شود.

 ۴. آنتی اکسیدان ها

امروزه اصول یک رژیم غذایی سالم برای سیستم مفصلی علاوه بر اجتناب از غذاهایی با خواص التهابی مفاصل شامل موارد زیر است: گنجاندن مواد غذایی و مکمل های غذایی حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی که برای سلامت مفاصل ضروری اند. ویتامین های آنتی اکسیدان می توانند اثرات آسیب اکسیداتیو را خنثی کنند، بنابراین حدس و گمان وجود دارد که آنها ممکن است علائم را تسکین دهند و از پیشرفت RA جلوگیری کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۴]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *